Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2014 22:25 - Докога Росен Плевнелиев ще се държи като истерична домакиня?
Автор: pesho Категория: Политика   
Прочетен: 989 Коментари: 1 Гласове:
4



Докога Росен Плевнелиев ще се държи като истерична домакиня?

Кога ще се успокои Росен Плевнелиев и ще се върне към обичайните си задължения да раздава безстойностни ордени, вместо да бистри световната политика като невротизирана домакиня?

image

Президента на Р.България – Росен Плевнелиев продължава да се държи като истерична, скучаеща домакиня, която следи международните събития и геополитика със същия плам, с който следи безконечните драми в „Дързост и красота“. И коментара и поведението на тази домакиня не се различават особено и по двете теми.

Ако това, че назначения от президента служебен премиер, проф. Близнашки, вече успя да асфалтира улицата пред дома на майка си е по-скоро поредната бай ганьовска шуробаджинашка далаверка, която по-скоро буди смях, отколкото гняв (защото сме свикнали с това), то никак не е шега на фона на бедстващите региони в страната след наводненията същите тези интелигентни красавци, назначени от Плевнлиев, да обясняват, че няма пари, за да се помогне на хората, но пък ще изхарчим 500 млн.лв., за да лекуваме пострадали украински войници в хода на т.нар. „антитерористична операция“.

Плевнелиев заяви, че ще увеличиме и военния бюджет до няколко години, за да сме в по-добра бойна готовност срещу злия руски агресор, който заплашвал и България и за да сме по-равнопоставени в НАТО. Според Плевнелиев България със своя най-беден народ в ЕС, застаряващо население, чийто етнически състав около 2025г. ще е почти доминиран от ромскяи етнос, трябва да отделя 2% от мизерния си Брутен вътрешен продукт за военен бюджет. На това изказване реагира остро дори Бойко Борисов, който призова Плевнелиев да „обещава каквото си иска, но той да плаща“ в навечерието на срещата на алианса в Малта, провела се на 4-5 септ.

Вечно загрижения за „интереса на инвеститорите“ Росен Плевнелиев и назначеното от него правителство вече се заеха да прекроят държавата както им харесва, въпреки че уж за краткото време, за което са назначени просто трябва да организират изборите и да си ходят. Сметките за ток трябвало да се увеличат с 20%, Плевнелиев си поиска увеличение на бюджета с 1 млн. лв. и го получи след три дни. За какво му трябва увеличението не става ясно, но съдейки колко е „продуктивен“ от към гафове надявам се да не ги използва за нищо по-различно освен това, в което е доказал, че наистина е добър като крупен инвеститор. Но нека не забравя, че за разлика от него ние не сме милионери и двете му люби теми за чудодейните ВЕИ-та и „злата Русия и добрите“ американци вече ни излизат през носа.




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. zaw12929 - ДОКАТО Е ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРБ
12.09.2014 07:40
ДОКАТО Е ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРБ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pesho
Категория: Спорт
Прочетен: 336511
Постинги: 167
Коментари: 173
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031