Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 22:11 - Антибългарски хелзинкски комитет
Автор: pesho Категория: Политика   
Прочетен: 3720 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 26.03.2016 14:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Антибългарски хелзинкски комитет  

Кои са БХК? Кои са свързаните с тях организации? Каква е целта на тяхната политика? От къде се финансират? За да разберете истината, следвайте парите.

imageЛесно е да се разбере кой ги финансира. Те не крият донорите си, понеже знаят, че малцина ще тръгнат да ги разследват и да установят антибългарската и като цяло антихуманната дейност, която осъществяват, не само в България, а и в целия свят. Не е трудно да се види, че финансиращите организации имат сходни цели и разполагат с огромен капитал за осъществяването им. И тук възниква въпросът – защо няма никакви положителни резултати от дейността им? Дали пък резултатите не са точно такива, каквито са искали да бъдат онези, които дават парите?

Българският хелзинкски комитет (БХК) има тесни връзки с Институт „Отворено общество“ на Джордж Сорос и свързани с него организации. А какво е Отворено общество? Има многобройни национални и интернационални версии на института „Отворено общество”. Те са изключително гъвкав стратегически инструмент за мощни геополитически влияния в отделните национални държави в Централна и Източна Европа и развиващия се свят. Тук без излишно суетене следва да отметнем завесата на тотални медийни манипулации и да го кажем направо — става дума за разлагащи влияния, разрушаване на традиционната национална културна, образователна и демографска инфраструктура, провеждане на системни и педантични глобализационни „активни мероприятия”, водещи логично до национален разпад и вкарване на съответните нации в мрежата на неоколониалистите на западните метрополии.

Тук можете да видите настоящите донори на БХК или по-точно казано: организациите, които им плащат за да работят по програмите си: НАСТОЯЩИ ДОНОРИ

БХК също така са получавали сериозни по размер дарения от Американската агенция за международно развитие (USAID) – широко известно на света формирование на американското разузнаване, имащо за цел, под маската на легитимността, да предизвиква културно и политическа дестабилизация в множество държави.

imageУилям Блум (известен американски счетоводител, държавен служител, журналист и компютърен програмист) каза, че през 1960 и началото на 1970г. USAID са поддържали тесни работни отношения с ЦРУ, и служителите на агенцията често са били пращани в чужбина под прикритието на USAID“.

imageСлужбата за обществена безопасност (OPS) е правителствена агенция на САЩ, създадена през 1957 г. от американския президент Дуайт Айзенхауер да се обучават полицейски сили на съюзниците на САЩ. Тя официално е част от USAID, и e близка до Централното разузнавателно управление (ЦРУ). Екипи за обучение на полицаи са били пращани до Южен Виетнам, Иран, Тайван, Бразилия, Уругвай и Гърция. Били са провеждани курсове на френски, испански и английски език за целта. Според документ на ЦРУ от 1973г., разкрит в бижутерско семейство, са били обучавани годишно около 700 полицейски служители, включително как да боравят с взривни вещества, изтезания и др. Повече ТУК. Интересното е, че шефа на БХК – Красимир Кънев е автор на книга със заглавие „Защита от изтезания“, което доказва как се прикриват в тези организации.

imageFolha de Sгo Paulo, най-големият вестник в Бразилия, обвини USAID, че се намесва във вътрешните политики по начин, чрез който да се възползват десните партии. USAID похарчили 95 000 американски долара през 2005 г. на семинар в бразилския конгрес за насърчаването на разни съмнителни реформи. Според документи на USAID, придобити от Folha по „Закона за свобода на информацията“, семинарът е бил планиран така, че да съвпадне с навечерието на преговорите в Конгреса.

През лятото на 2012 г., страните от АЛБА (Венецуела, Куба, Еквадор, Боливия, Никарагуа, Сейнт Винсент и Гренадини, Република Доминика, Антигуа Барбуда) призоваха членовете си да изгонят USAID от техните страни – ALBA Expels USAID from Member Countries

Разбираме и от някои от нашите български медии, че USAID са били гонени от редица държави по света: Русия изгони USAID и Ево Моралес изгони хората на USAID от Боливия

БХК не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности. Особено са загрижени и за правата на педофилите, както виждаме от един дебат с Красимир Кънев, учредител и председател на БХК: 

Ако в практиката им изобщо е имало някаква справедлива кауза, тя е била за прикритие на основната им дейност.

Някои членове от екипа на БХК бяха замесени в така наречената „Харта2013„, чрез която се опитаха да прокарат идеалите на своите работодатели – едрия капитал на Запада.

imageПрез 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Муса Ахмед в Страсбург, чието мото е: „Поклон пред тези, които режат глави“ – същите думи джихадистът е използвал и през 2007 г. на местна сватба, свидетелстват хора. Съдът в Пазарджик осъжда Ахмед Ахмед същата година на три години лишаване от свобода условно и на 1000 лв. глоба заради проповядване на „радикален ислям, на антидемократична идеология и насилствено изменение на установения държавен строй, опетняване знамето на Република България и проповядване на расова, национална и религиозна вражда и омраза“. БХК определя действията на Ахмед Ахмед като „мирни“, а присъдата срещу него като  „дискриминационна“.

БХК са големи защитници и на братя Юзеирови, които издигаха паметници на турски освободители в България. След неуспешния опит да основат партия „Отоман“ в Шумен, братята Али и Юзеир Юзеирови получиха обвинения от прокуратурата за проповядване на омраза на религиозна основа.

БХК също така водят дела в защита на сепаратистите от ОМО Илинден. Съдят България за нарушаване правата на експулсирани лица. Подават жалба пред ВАС срещу Столична община, заради забраната за каруци по пътищата на София и т.н.

Българския народ няма никаква вина за нещо, което не е зависело от него, но въпреки това БХК заедно със знайни и незнайни еврейски активисти и политици в България обвиниха страната ни в депортирането на 11 838 евреи от Вардарска Македония, Беломорска Тракия и Пирот към германските концлагери в Полша. По този начин публично чрез много организации, писатели и др. започнаха да прокарват някакви предразсъдъци и вина в българите, както го правят и в други държави различни про-еврейски организации.

Прочетете една различна версия за тази война и нейните лагери на „смъртта“, за да се убедите, че всички разследвали концлагерите с газовите камери казват, че не е възможно да са били обгазявани и убивани толкова много хора, това е чиста за времето си военна и днешна еврейска пропаганда – Един различен поглед върху Холокоста

Ето тук можете да видите един от „експертите“ и председател на мозъчния тръст Център за либерални стратегии (ЦЛС), Румен Аврамов, който пробутва публично вината в българите за пращането на някакви евреи към Полша:

Тук също влиза и известната еврейка-ционистка, политика Леа Коен, която няма как да не споменем тъй като е една от най-видните българомразци известна по нашите земи. Ето какво пише тя в сайта на БХК – Леа Коен: Българските историци не предложиха убедителна версия за съдбата на евреите

БХК са престъпна организация, която под мотото „да бъдем толерантни”, е прекрасен инструмент при унищожението и геноцида на една нация. Но защо никой не ги е спрял досега? Нито едно правителство, нито една служба или прокуратурата?



Тагове:   Сорос,   БХК,


Гласувай:
15



1. zaw12929 - Браво, че слагате навреме истината ...
26.03.2016 00:10
Браво, че слагате навреме истината пред очите на българите!
цитирай
2. pando - Това е пета колона, финансирана отвън
26.03.2016 14:07
Целта им е унищожаване/кадифено/ на българската нация.. И разграбване на националните ни богатства./за жълти стотинки/.Разбира се под звуците на цигулките за свобода,права на човека и прочее соросоидни клишета.
цитирай
3. raders - Май, че трябва да бъдат изгонени ...
26.03.2016 22:31
Май, че трябва да бъдат изгонени тези навлеци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pesho
Категория: Спорт
Прочетен: 337484
Постинги: 167
Коментари: 173
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930