Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2013 10:13 - България, опази децата от фармафията и аморалните експерименти
Автор: pesho Категория: Технологии   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
3



България, опази децата от фармафията и аморалните експерименти

Фармацевтични мегакорпорации отдавна използват слабо развитите страни като тестови площадки за експерименти на лекарствата и ваксините си. Лесно им е – като имаме предвид, че хората от тези държави като цяло нямат смелост да отстояват правата си, нямат знания за опасностите от клиничните опити на лекарства. Все повече лекари обаче открито се обявяват срещу тези практики – практики, продиктувани от печалба (чрез местните здравни системи или директно от джоба на самите граждани), а не от полза за науката; практики, прокарващи по-скъпи, но не непременно по-ефективни продукти.

Африка например е арена на многобройни неетични експерименти и смъртоносни клинични опити, провеждани от фармафията в продължение на десетилетия. Корпорациите буквално експлоатират хората като опитни мишки – без да се интересуват от тяхното здраве и като нехаят за живота им, компаниите (със съдействието на корумпираните политици) поставят гражданите пред избора: „Или взимате нашите експериментални лекарства, или няма да получите никакви лекарства“. Резултатът е случаи на смърт и безброй такива на умствени и физически увреждания.

image

Експериментите и печалбарството обаче намират място и в бели държави, където се шири политическа и научна корупция: От септември в България започва ваксинирането на 12-годишни момичета срещу рак на маточната шийка. Очаква се НЗОК да поеме разходите от милиони левове за ваксината (с пари на данъкоплатците).

Най-известната ваксина против рак на маточната шийка е Gardasil на Merck, която засвитеделствано води до увреждания, смъртни случаи и скок в предраковите състояния при жените. Абсурдът е, че няма данни дали ваксината има някакъв положителен ефект, дали действа срещу папилома вируса, и дали в действителност папилома вирусът е истинският причинител на рак на маточната шийка. Става дума за откровен експеримент с живота и здравето на българските деца.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pesho
Категория: Спорт
Прочетен: 337588
Постинги: 167
Коментари: 173
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930