Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2013 10:19 - Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил Гейтс
Автор: pesho Категория: Технологии   
Прочетен: 1146 Коментари: 0 Гласове:
6



Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил Гейтс

imageПоне от 10 години насам Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е на кръстоносен поход, целящ ваксинирането на всяко дете на планетата. Една от основните географски мишени е Африка, където липсата на хигиена и чиста вода са създали условия, при които безпроблемно виреят заболявания като менингит и малария. Но вместо да се опитат да отговорят на тези основни  нужди, мулти-милиардерите и многобройните им съюзници бият ваксини на местното население като решение на проблема, което, от своя страна, предизвика бум на случаи на парализа сред по-младите жители на Африка.

Както беше отразено наскоро от разследващата журналистка Кристин Ингланд за Vactruth.com, например малкото селце Гуро в северната част на Чад наскоро стана жертва на тъмната страна на тази ваксинационна програма, след като най-малко 50 младежи от района се парализираха след ваксинация с MenAfriVac – нова ваксина против менингит, разработена специално за Африка. Изтъквана като превантивен лек за менингит, ваксината MenAfriVac е причинила на всяко от децата (някои от които едва седемгодишни) халюцинации, конвулсии, а накрая и парализа.

Според братовчед на две от ваксинираните деца, ужасяващите странични ефекти на MenAfriVac започнали да се появяват в рамките на 24 часа от нейното поставяне. Много от децата, засегнати от нея, веднага започнали да изпитват главоболие и да повръщат, а след това се стигнало и до „неконтролируеми конвулсии“. А когато родителите и местните власти се опитали да се обадят на държавните служители от високите етажи на властта, за да потърсят помощ за засегнатите деца, техните молби били пренебрегнати.

Властите в Чад опитват да купят мълчанието на родителите

imageСъщият този братовчед, който е посочен от Ингланд като „Г-н М.“, добавя, че когато министърът на здравеопазването на Чад и министърът на социалните грижи най-накрая се появили в Гуро, почти една седмица след епидемията от парализа, решили да евакуират 50-те парализирани деца в болница на повече от 300 километра, тъй като имало само един лекар в целия регион на Гуро.

Но вместо да се опитат да стигнат до корена на проблема – защо MenAfriVac предизвиква сериозни нежелани реакции, както и незабавно да се спре всяко по-нататъшно разпространение на ваксината, докато се изясни случая – същите тези държавни служители се опитали да подкупят с пари страдащите родители, за да си мълчат.

Според Г-н М. тези държавни служители били по-загрижени за прикриването на опасностите от ManAfriVac, отколкото за защита на хората от увреждане:

„Властите и медиите премълчаха трагедията, но все още има факти, които изискват доизясняване“ – заявява Г-н M. в ел. писмо до Ингланд относно случая.

До момента няма масмедия, която да е направила репортаж за това важно събитие.

„Всичко това ни безпокои и ни кара да се страхуваме от най-лошите последствия. Много е тъжно, че цялото селище е парализирано.“

Фондацията на Гейтс и СЗО лъжат за безопасността на MenAfriVac

Още по-неприятен е фактът, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Световната здравна организация (СЗО) и Проектът за ваксината против менингит (MVP), които разпространяват ваксината MenAfriVac, открито излъгаха за нейната безопасност, като непрекъснато твърдяха, че ваксините могат да бъдат транспортирани и съхранявани без нужда от охлаждане. В листовката на ваксината ясно се казва, че трябва да се съхранява в хладилник и на места, защитени от пряка слънчева светлина.

„Защо големите организации похарчиха $571 милиона за един ваксинационен проект, когато кладенците за чиста питейна вода се конструират за по-малко от $3000 от Международния комитет на Червения кръст?“ – пита Ингланд в поредица от важни въпроси по отношение на това катастрофално събитие. „Защо тази ваксинационна програма не е спряна и какво правят тези тези организации, след като причиниха това варварство в Гуро?“

Автор: Итън Хъф

Превод: FCB

Източник: NaturalNews via Vactruth




Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pesho
Категория: Спорт
Прочетен: 337460
Постинги: 167
Коментари: 173
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930