Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 10:57 - Защо хората се страхуват от евреите и ционистите
Автор: pesho Категория: Политика   
Прочетен: 1949 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

 

ЕВРЕЙСКИЯТ ТАЛМУД е „Светото писание” за евреите.

За евреите Талмудът превъзхожда по авторитет Стария завет. Талмудът е най-расистката, подтикваща към омраза и богохулна книга, която светът някога е познавал. Талмудът е написан на иврит между трети и шести век като кодификация на т. нар. устно право, което еврейските равини обявяват за предадено от Мойсей. Само че пророкът Исус цензурира това „устно право”, когато казва „ … защо и вие престъпвате Божията заповед заради вашето предание?” (Евагелие от Матея, 15/3).

image

Английският превод на Талмуда е смекчен до такава степен, че да скрие от езичниците „сатанинските строфи”, които съдържа оригиналът на иврит.

„Сатанинските строфи” в Талмуда могат да бъдат класифицирани в три категории:

1) Превъзходство на евреите.
2) Омраза към „гоите” (езичниците).
3) Богохулства срещу Исус Хритос, Богородица и всички християни.

САТАНИНСКИ СТРОФИ ОТ ТАЛМУДА – ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ЕВРЕИТЕ

„Ако „гоя” (езичник) удари евреин, трябва да бъде убит.” (Sanhedrin 58b)

„Ако евреин намери предмет, изгубен от „гоя”, не трябва да го връща.” (Baba Mezia 24a)

„Ако евреин убие „гоя”, няма да получи смъртно наказание.” (Sanhedrin 57a)

„Каквото евреин открадне от „гоя”, може да го задържи.” (Sanhedrin 57a)

„Евреите могат да използват хитрости, за да измамят „гоя”.” (Baba Kamma 113a)

„Децата на „гоите” (езичнцие) са животни.” (Yebamoth 98a)

„Момичетата, родени от „гоите” са в състояние на niddah (менструално нечисти) от самото си раждане.” (Abodah Zarah 36b)

САТАНИНСКИ СТРОФИ ОТ ТАЛМУДА – ОМРАЗА КЪМ ЕЗИЧНИЦИТЕ

„”Гоите” не са хора. Те са зверове.” (Baba Mezia 114b)

„Да се храниш заедно с „гоя” е същото като да се храниш с куче.” (Tosapoth, Jebamoth 94b)

„Дори и най-добрите „гои” трябва да бъдат избити.” (Soferim 15)

„Половият акт между „гои” е като сношението между животни.” (Sanhedrin 74b)

„Когато става дума за езичник във време на мир, той може да бъде косвено наранен като се махне стълбата, след като е паднал в дупката например.” (Shulkan Arukh, Yoreh De’ah, 158, само в текста на иврит)

НИКОГА няма да има свободна Палестина заради това, което евреите почитат и практикуват и няма как да се променят стотиците години на тези вярвания. Талмудът е „Светото писание на евреите”.

ПРОТОКОЛИ ОТ СРЕЩИТЕ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

За самите Протоколи не е необходимо да се говори много в предисловие. Книгата, в която са включени, е издадена от Сергей Нилус през 1905 г. в Русия. Копие от нея се пази в Британския музей с дата денят на приемането ѝ – 10.08.1906 г. Всички копия, за които е било известно, че са съществували в Русия, са унищожени по време на режима на Керенски, а по време на неговите наследници притежаването на ексземпляр от книгата от когото и да било в Съветския съюз е било престъпление, достстъчно, за да бъде разстрелян на място нейния собственик. Този факт сам по себе си е достатъчно доказателство за автентичността на Протоколите. Еврейските вестници твърдят разбира се, че това е фалшификат, като по този начин оставят впечатлението, че проф. Нилус, който ги включва в книгата си, ги е измисли за своите собствени цели.

В интервю, публикувано в нюйоркския World на 17.02.1921 г., Хенри Форд обощава сбито и убедително случая с Нилус така: “Единственото, което мога да кажа за ПРОТОКОЛИТЕ е, че те съответстват на това, което се случва. Те са писани преди 60 години и съответстват на тогавашната ситуация в света. ТЕ СЪОТВЕТСТВАТ И НА СИТУАЦИЯТА ДНЕС.” И наистина е така!

Думата „протоколи” означава събрани резюмета от заседания. В конкретния случай „Протоколи” означава записи от заседанията на срещите на мъдреците от Цион. Тези Протоколи предават съдържанието на речите, произнесени пред най-вътрешния кръг на господарите на Цион. Те разкриват разработеният през столетията, и валиден и до днес, план за действие на еврейската нация, редактиран от самите мъдреци според съответното време. Преди тайните на мъдреците да бъдат издадени, през вековете понякога са били публикувани части и резюмета от този план.

Твърденията на евреие, че Протоколите са фалшификат сами по себе си са признание на автентичността им, защото те никога НЕ СЕ ОПИТАХА ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ НА ФАКТИТЕ, съответстващи на ЗАПЛАХИТЕ, които Протоколите съдържат, и наистина съвпаденията между предсказаното и изпълнението му са толкова фрапантни, че не могат да бъдат пренебрегвани или скривани. Евреите добре знаят това и затова се измъкват от отговор.

Има сериозни основания да се предполага, че Протоколите са издадени, или преиздадени, на Първия ционистки конгрес, проведен в Базел през 1987 г. под председателството на бащата на съвременния ционизъм Теодор Херцел (Theodore Herzl). Тогава тъкмо е бил публикуван един от томовете на „Дневници” на Херцел, а преводи на отделни пасажи от него се появяват в Jewish Chronicle на 14.07.1922 г.

Херцел описва първото си посещение в Англия през 1895 г. и разговора си с полковник Голдсмид (Goldsmid), евреин, възпитан като християнин, офицер от английската армия, но в сърцето останал завинаги еврейски националист. Голдсмид внушава на Херцел идеята, че най-добрият начин да се изземат богатствата на английската аристокрация, и по този начин да се унищожи способността ѝ да защити английския народ от еврейската доминация, е да се въведат прекомерно големи данъци върху земята. Херцел намира това за чудесна идея и, както се вижда, тя определено е въплътена в шести Протокол.

Горната извадка от „Дневници” на Херцел е изключително показателно свидетелство в полза на съществуването на световен еврейски заговор и в полза на автентичността на Протоколите, но и всеки интелигентен читател ще може, въз основа на собствение си познания на съвременната история и въз основа на своя собствен опит, да потвърди истинността на всеки ред в тях. И в светлината на тази съществуваща бележка всеки читател е поканен да изучи този ужасно нечовешки документ, преведен (на английски – б.пр.) от Марсден (Marsden). Има и други много важни обстоятелства.

Днешните последователи на Херцел, като например лидерът на израелското ционистко движение д-р Вайцман (Weizmann), цитира едно от изказванията в Протоколите на прощален банкет в чест на главния равин Херцел на 06.10.1920 г.. Главният равин тъкмо заминава на имперската обиколка на Негово Кралско Височество принца на Уелс. И именно едно изказване на мъдрците е това, което Д-р Вайцман цитира: ”Благодатната защита, която Бог е установил върху живота на евреите е това, че ги е разпръснал по целия свят.” (Jewish Guardian, 08.10.1920 г.). Сега сравнете това изказване с предпоследната клауза от единадесети Протокол „Господ ни е дал на нас, неговия избран народ, дара на разпръскването по света, и от това, което изглежда в очите на всички наша слабост, впоследствие идва цялата наша сила, която сега ни доведе на прага на абсолютната власт върху целия свят.”

Забележителното съответствие между тези пасажи доказва няколко неща. То доказва, че учените мъдреците съществуват. Доказва, че д-р Вайцман знае всичко за тях. Доказва, че желанието да имат свой „национален дом” в Палестина е само камуфлаж и безкрайно малка част от реалната цел на евреите. Доказва, че световните евреи нямат намерение да се установят в Палестина или в коя да е отделна страна и че тяхната годишна молитва всички да се срещнат „Следващата година в Йерусалим” е просто част от характерната за тях тактика – направи така, че да повярват. Това съответствие показва също, че евреите сега са световна заплаха и че арийската раса ще трябва да ги настани да живеят за постоянно извън Европа.

Кои са Мъдреците?

Това е тайна, която остава неразкрита. Те са Скритата ръка. Те не са „Борда на депутатите” (Еврейския парламент в Англия), нито Световния еврейски алианс със седалище в Париж. Но наскоро Валтер Ратенау (Walter Rathenau) от Algemeiner Electricitaets Gesellshaft хвърли малкo светлина върху този въпрос, a без съмнение той знае имената им в качеството си най-вероятно на един от главните им ръководители. Пишейки за Wiener Free Presse на 24.12.1912 г. той казва: „Триста души, всеки от които познава всички останали, направляват съдбата на европейския континент и избират наследниците си от своето обкръжение.”

През 1844 г., в навечерието на еврейската революция от 1848 г., Бенджамин Дизраели (Benjamin Disraeli), чието истинско име е Израел, и който е покръстен евреин, публикува романа си „КОНИНГСБИ” (Coningsbi), в който се появява следният зловещ пасаж: „Светът се управлява от съвсем различни лица от тези, които си представят онези, които не са зад сцената.” И той продължава, за да покаже, че всички тези лица са евреи.

Сега, когато Провидението извади на бял свят тези тайни Протоколи, всички хора могат ясно да видят скритите личности, посочени от Дизраели, които работят „зад сцената” на всички правителства. Това откровение налага върху всички бели хора тежката отговорност да проучат и фундаментално да коригират отношението си към расата и нацията, с които могат да се гордеят, заради това, че са оцелели след всички империи.

Бележки:

  1. В този превод има две необичайни думи – „агентура” и „политически”, които се използват като съществителни. Думата „агентура” изглежда е възприета от оригинала и означава цялото тяло от агенти и агенции, използвани от Мъдреците, независимо от това дали са членове на племето или са негови „езически” инструменти. С думата „политически” Марсден означава не точно „политическото тяло”, а цялата политическа машинария.
  2. Символичната змия на юдаизма. Ционистката змия е обкръжила земята от новата еврейска 1915 г. Третият Протокол започва със споменаване на символичната змия на юдаизма. В епилога към изданието на Протоколите от 1905 г. Нилус прави следната интересна бележка във връзка с този символ: „Съгласно записките на тайния еврейски ционизъм Соломон и други мъдреци още през 929 г. пр. Хр. измисля теоретична схема за мирно завладяване на цялата вселена от Цион.”

С течение на времето тази схема е разработена в детайли и довършена от хората, които впоследствие са били посветени в този въпрос. Тези Mъдреци решават да подчинят целия свят на Цион с мирни средства и чрез хитростта на символичната змия, чиято глава представлява тези, които са посветени в плановете на еврейското управление, а тялото ѝ – еврейския народ. Управлението винаги е било пазено в тайна ДОРИ И ОТ САМАТА ЕВРЕЙСКА НАЦИЯ. След като змията проникне в сърцата на нациите, които среща, тя ги минира отвътре и поглъща цялата нееврейска власт в тези страни.

Както разкрива книга на пророк Исая 27, според предсказанието на змията все още и предстои да завърши задачата си, като стриктно се придържа към начертания план, докато пътя, който трябва да измине, бъде завършен със завръщането на главата ѝ в Цион и докато по този начин змията завърши пътя си през Европа и я обкръжи и докато с удара от оковаването на Европа не обхване целия свят. Това трябва да се осъществи чрез полагането на всички усилия за подчинение на останалите страни чрез ИКОНОМИЧЕСКО ЗАВЛАДЯВАНЕ.

Връщането на главата на змията в Цион може да бъде осъществено само след като властта във всички суверенни европейски държави бъде отслабена, или казано с други думи, когато чрез икономическите кризи и масовото разрушение бъде засегнато всичко, там трябва да бъде предизвиканa духовно деморализация и морално разложение главно с помощта на еврейки, маскирани като французойки, италианки и пр. Те са сигурните разпространители на безнравственост в средата на лидерите, които ръководят нациите.

Картата на трасето на символичната змия може да бъде представена така: първият етап е в Европа през 429 г. пр. Хр. в Гърция, където по времето на Перикъл змията започва да изземва власта на тази страна. Следващият етап е в Рим по времето на Август, около 69 г. пр. Хр. Третият в Мадрид по времето на Карлос V през 1552 г. Четвъртият – в Париж през 1790 г. по времето на Луи XVI. Петият – в Лондон от 1814 г. нататък (след победата над Наполеон). Шестият – в Берлин през 1871 г. след френско-пруската война. Седмият – в Санкт Петербург, върху който змията е изрисувана под датата 1881 г. (Тази „змия” сега се рисува в Америките и в САЩ и частично се отъждествява със Съвета за международни отношения и „Тристранната комисия”).

Всички тези държави, в които змията си е проправила път, са с разклатени конституционните основи, като например Германия с нейната очевидна сила, която не прави изключения по отношение на правилата. По отношение на икономическите си условия Германия и Англия са пощадени, но само докато не се осъществи завоюването на Русия от змията, за което в настоящия момент (1905 г.) са концентрирани всичките ѝ усилия. По-нататъшното трасе на змията не е показано на тази карта, но стрелките сочат следващото ѝ преместване в Москва, Киев и Одеса. Сега ни е добре известно до каква степен последните градове очертават вековната войнственост на еврейска раса. Като последна фаза в пътя на змията преди да достигне до Йерусалим, е посочен Константинопол. (Картата е направена години преди появата на „Младотурците”, т.е. еврейската революция в Турция).

  1. Терминът „гойом” (в превода, поместен в книгата на Н. Николов – „гоя”, „хората”, като с последното се има предвид неевреите – б.пр.), който означава езичник или неевреин, се използва навсякъде в Протоколите и е запазен от преводача Марсден.

ПРОТОКОЛИ ОТ СЪБРАНИЯТА НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

(Поместеният по-долу превод е този, който е публикуван в книгата на Никола М. Николов „Тайните протоколи”, София, ?, 136 с.. Цитиранития тук текст се намира на с. 39-52, а липсващите у Николов пасажи са добавени в скоби с указани инициали на преводача.)

Книгата може да бъде намерена на следните адреси: chitanka.info / spiralata.net

Протокол номер 1

  1. Да оставим настрана хубавите думи и нека да поговорим за значението на всяка мисъл и за това, което възнамеряваме да прокараме: чрез сравнения и умозаключения можем да изясним обкръжаващите ни факти.
  1. Това, което искам да обясня по-нататък, е как нашата система се възприема от наша гледна точка и от гледна точка на ГОЯ – неевреина.
  1. Трябва да отбележа, че хората с лоши инстинкти са повече на брой, отколкото добрите, и следователно най-ефикасният начин да бъдат управлявани са насилието и терора, а не академичните дискусии. Всеки човек се стреми към власт, всеки иска да стане диктатор, стига да може. В живота много рядко се срещат хора, които не биха жертвали благополучието на сънародниците си, за да осигурят собственото си благоденствие.
  1. Какво е обуздавало животните, наречени хора, да крадат, да ограбват и да плячкосват? Какво им е служело като подтик да вършат това досега?
  1. В началото на общественото структуриране те са били подвластни на жестокост и безразсъдна сила, а след това – на закона, който е същата тази сила, само че преоблечена. Идвам до заключението, че и по законите на природата основополагащото начало в правото е силата.
  1. Политическата свобода – това е само идея. Тя никога не е факт. Трябва да се научим как да прилагаме тази идея според изискванията на случая, така че тя да привлече народните маси към една политическа партия с цел да сразим друга, която е на власт. Задачата ще бъде лесна, ако самият опонент е запален на тема свобода – т. нар. ЛИБЕРАЛИЗЪМ, идея, заради която е склонен да отстъпи нещо от своята власт. Именно тук в нашата теория се появява победата: отпуснатите юзди на управлението по закона на живота веднага биват хванати и същевременно стегнати от една нова ръка (защото слепият не може дори и да съществува без водач), и новата власт естествено заема мястото на старата, отслабена вече от либерализма.


Тагове:   ционисти,   евреи,   гои,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pesho
Категория: Спорт
Прочетен: 337306
Постинги: 167
Коментари: 173
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930